OMTALE

" Jeg elsker sport og friluftsliv, og jeg trodde jeg hadde ganske bra kroppsbevissthet.

Men, så er det noen ekstremt harde selvhatfølelser og eksistensielle spørsmål som, over lang tid, har lagret seg dypt i meg.

Det siste året har jeg fått yogamassasje 20 ganger (2 timer pr. gang). Yogaverkstedet er virkelig en oase for meg.

Yogamassasjen som jeg mottar hjelper meg godt i prosessen med og gi slipp på blokkeringer, 

for så og kunne leve mye, mye rikere, friere og gladere.

Heidi er et vakkert menneske og hun utøver yogamassasje-kunsten på en fantastisk god måte! "

 

Takknemlig kvinne midt i livet" Jeg har ikke glemt den behandlingen. Den var helt konge. Jeg har hatt veldig mye skader, og har hatt utrolig mange behandlinger av forskjellige slag, så når jeg sier at din behandling er noe av det beste som jeg har fått, så har jeg en viss referanse på det etter timer med div. behandlingsbenker i inn og utland "
 

Bård Sørlie. (tidl.proffesjonell hockeyspiller i NHL, Amerika)

"Det er herlig å oppleve Ayurvedisk yogamassasje, både fordi det gir økt bevegelighet og bedre holdning - Og fordi hver behandling er en fredelig stund som reduserer stress. Din behandling gjør veldig godt, du fyller rommet med ro og varme og skaper fred og trygghet på en himmelsk måte"
 

Mann 57 år

"Det er en fantastisk opplevelse å være under din behandling!"
 

Anne

"Jeg vil med dette gi utrykk for at du Heidi er en utrolig dyktig yoga-instruktør. Du opptrer rolig og får oss fort inn i en "boble", der vi slapper av fra all støy og problemer som strir med den dagen. Du er svært dyktig og presis når du instruerer oss om hva og hvordan vi skal utføre øvelsene. Med de gode pusteøvelsene som du trener oss opp i, kan vi nesten få til hvilken som helst øvelse.

Det er svært bra for oss med Parkinson og er i utgangspunktet mer eller mindre stive. Jeg håper at du held frem å kurse oss og jeg ser det som et stort tap om du skulle slutte. Jeg må si at hvor stiv og uvel jeg fører meg før yogatimen, kjenner jeg meg som "et nytt menneske" når jeg er ferdig med dagens økt hos deg. Du gjør en super jobb."
 

Mvh Arna 

" Heidi Bakk was a student in my yogaclasses several years ago. She went to become a yogateacher herself, and took over some of my classes. the feedback from her students was very positive. Heidi later became my teacher - in yoga massage therapy. She is extremely competent, and through and in her persuits, and I would have complete confidence in any related field she may choose to take on.
 

Cyntia Henriksen - Yoga øst

"Kjære Heidi, takk for nydelig yogamassasje. Den trengte jeg. Jeg kom helt ned og fikk kontakt med min åndelighet igjen også" Smilte hele veien hjem"

"Den yogamassasjen har gjort underverker. skulderen er nå mer eller mindre normal for første gang på mange måneder etter bare noen behandlinger. Jeg kan løfte, padle og føler at den er så og si frisk. Jeg hadde ikke klart det uten deg. Helsegevinsten er stor." 

Per 

"Hei kjære mester Heidi Satya - Yogamassasjetreatment hos deg er bare helt fantastisk. I 18 mnd. hadde jeg så mye smerter i hoften at jeg nesten ikke klarte å gå. Jeg hadde prøvd alt. Etter èn behandling hos deg var smerten så og si borte. Nå har jeg ikke smerter i det hele tatt. Jeg er så takknemlig for at jeg fant deg, du er helt unik på så mange områder"

Birgitte

PRESSE

Les omtale i BærumsAvisen her.