YOGA

Yogaverkstedet Heidi Bakk  - etablert i 2006

 

I mange tusen år har yoga vært brukt som et verktøy for å bidra til bedre fysisk og mental helse. Yoga fører generelt til bedre helse og økt velvære ved å skape balanse i kropp og sinn. Gjennom enkle øvelser får du smidigere og sterkere kropp, et bedre immunforsvar og mer energi.

 

Jeg har over 30 års praksis og erfaring med yoga og underviser i klassisk Sivananda Hatha yoga.  Tilrettelagt yoga for rehabilitering og stressmestring er mine hjertebarn.

 

Gjennom Sivananda-tradisjonen formidles yoga på en trygg og vitaliserende måte. Tilstedeværelse, kroppsbevissthet og pust er hovedfokus. Yogaformen passer for alle uansett alder, fysisk form og personlig livsstil.

 

I tillegg til egne kurs i regi av Yogaverkstedet har Heidi blant annet holdt kurs ved Godthaab rehabiliteringssenter i prosjektet "Tilbake til arbeid". Hun har også holdt klasser for kvinner med flykningstatus gjennom frivillighetsprosjekter og hatt yoga for parkinsonpasienter samt på institusjon for rusavhengige.

I flere år underviste hun og hadde ansvar for yogautdannelsen på helsecoach/friskvernsstudiet ved Axelsons Body Work School.

Jeg er fortiden engasjert som instruktør på Sats Elixia Asker med motto "Yoga til folket", og for Jomfrureiser hvor jeg leder yogaferier i inn og utland.

Yogaverkstedet arrangerer kurs for DNT, bedrifter og idrettslag.

 

Privattimer:

Det har etterhvert blitt  veldig populært og stor etterspørsel etter private yoga/meditasjon/pusteveilednings timer.

Vi  vil sammen kartlegger dine behov og utfordringer, og du vil få et  program som er spesielt tilpasset dette. Du bestemmer selv hvor mange oppfølgingstimer du vil ha.

 

Det er også mulighet for tur i skog og mark for den gode samtale, eller stille gå-meditasjon.

Min oppgave vil hele tiden støtte deg i din prosess.

 

              "Fred begynner i menneskesinnet" 

Heidi Satya Bakk - Gestalt Psykoterapeut MNGF - Høvik

E-post: heidisatyabakk@gmail.com Telefon: 915 63 323

  • Facebook - White Circle

​© 2019